• Alltid fri frakt vid köp!
  • Prisgaranti!
  • Snabb service & kundsupport!

Vill du bli partner till oss lokalt hos dig?

Så vi kan förmedla de aktivitet / events uppdrag som kommer in till oss till dig, samt kanske erbjuda dig en egen produktförsäljning av aktivitetsprodukter på din hemsida eller via en som vi tillhandahåller till dig.

Ring 0707-616 952

info@aktivitetersverige.se

Välkommen!

Följa oss på våra sociala kanaler för att inte missa våra erbjudanden och ha chansen att vinna roliga priser/upplevelser!

Instagram
LinkedIn
Facebook

Sveriges bästa aktivitetsprodukter, köp, hyr eller abonnera!

Aktiviteter Sverige tillhandahåller koncept och produkter av högsta kvalitet och nytänkande. Våra aktivitetsprodukter tillverkas av oss själva för att passa i alla kunders utbud. Unika koncept för ökad attraktion genom förnyelse och variation. Med Aktiviteter Sverige ska ni som kund tjäna på att vara kund, vårt mål är att ni ska få mer besökare, mer försäljning och bättre marknadsföring. Med oss ska ni bli bästa campingen, bästa simhallen eller bästa föreningen.

 

Aktivitetsprodukter för rörelseglädje!

Vi är stolta Peppare och partners med Generation Pep.
Vi arbetar aktivit med koncept för att stärka hälsan hos barn och unga via lek och rörelseglädje. Vårt bidrag är roligaaktiviteter med variation via attraktion och förnylse ihop med kunskapselement främja hälsosammare kostvanor och beteende.

   

Upplev Bubbleball och Archertag!!

Våra marknader och produkter 

vattenhinderbana, hinderbana, hoppborg, bungyrun, waterball, bubbleball, waterball, zorb, bumperball, vattenhjul, waterroller, vattenrulle, fyra i rad, hinderbana på vatten, archertag, combatarchery, archerytag, sumodräkter, 5-kamp, 3-kamp, flerkamp, fester till campingar, simhallar, kommuner, skolor, fritidsgårdar, eventföretag, konferensanläggningar, aktivitetsföretag, teambuilding, kickoff. Vi säljer också egentilvverkade lufttält, luftmarkiser och luft-partytält till husvagnsåterförsäljare, husvagnsbutiker och husvagnscampingar.

{{::gettext('Back to top')}}