• Prisgaranti!
  • Snabb service & kundsupport!
  • Direktkontakt: 0725 - 34 84 44

Följa oss på våra sociala kanaler för att inte missa våra erbjudanden och ha chansen att vinna roliga priser/upplevelser!

Instagram
LinkedIn
Facebook

SCR Associerad Partner

Sveriges bästa aktivitetsprodukter, köp, hyr eller abonnera!

Aktiviteter Sverige tillhandahåller koncept och produkter av högsta kvalitet och nytänkande. Våra aktivitetsprodukter tillverkas av oss själva för att passa i alla kunders utbud. Unika koncept för ökad attraktion genom förnyelse och variation. Med Aktiviteter Sverige ska ni som kund tjäna på att vara kund, vårt mål är att ni ska få mer besökare, mer försäljning och bättre marknadsföring. Med oss ska ni bli bästa campingen, bästa simhallen eller bästa föreningen.

Aktivitetsprodukter för rörelseglädje!

Vi är stolta Peppare och partners med Generation Pep.
Vi arbetar aktivit med koncept för att stärka hälsan hos barn och unga via lek och rörelseglädje. Vårt bidrag är roligaaktiviteter med variation via attraktion och förnylse ihop med kunskapselement främja hälsosammare kostvanor och beteende.

   

Upplev Bubbleball och Archertag!!

Våra marknader och produkter 

Våra aktiviteter är anpassade för land och vatten, vårt koncept är bacerat på uppblåsbara främst lufttäta produkter för simhallar, campingar, kommuner, föreningar och företag. Om vi ska nämna vår absolut största styrka för alla aktiviteter i Sverige är att vi kan erbjuda koncept utan att köpa. Attraktion genom förnyelse och variation, vi vet att precis allt, litet som stort blir en inventarie som slutar vara ny. Med vårt helt unika abonnemang får du tillgång till vår produktkatalog i en ständig förnyelse via utbyte för att bibehålla och öka nybesök samt återbesök. Med oss får era besökare 52 veckor kul, istället för som nu toppa 1, 3, 5 lovveckor. Tänker själva hur det kan generera för er att återkommande ofta markandsföra nya produkter för lek i era bassänger och badstränder. Lägg där till en separat abonnemangsprislista för att hyra aktiviteter till lovaktiviteter simhall. Hyr, köp eller abonnera på våra produkter nedan:
Vattenhinderbana, hinderbana, hoppborg, bungyrun, waterball, bubbleball, waterball, zorb, bumperball, vattenhjul, waterroller, vattenrulle, fyra i rad, hinderbana på vatten, archertag, combatarchery, archerytag, sumodräkter, 5-kamp, 3-kamp, flerkamp, fester till campingar, simhallar, kommuner, skolor, fritidsgårdar, eventföretag, konferensanläggningar, aktivitetsföretag, teambuilding, kickoff. Vi säljer också egentilvverkade lufttält, luftmarkiser och luft-partytält till husvagnsåterförsäljare, husvagnsbutiker och husvagnscampingar.